Fermierii din Cumpăna sunt chemați la o întrunire pentru a se constitui o asociație

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Primăria și Consiliul Local Cumpănă organizează în data de 5 februarie, oră 10.00, întâlnirea fermierilor din localitate în vederea constituirii Asociației Fermierilor din Sectorul Zootehnic.

Alături de reprezentanții autorității publice locale și fermieri la această ședința vor fi prezenți reprezentanți APIA, Direcția Agricolă, DSV-Constanța.
Suntem onorați de prezența în cadrul acestei întâlniri a domnului profesor Alexandru Sonea – Președintele Senatului Universității de Agronomie și Medicină Veterinară București.

Din partea Universității Ovidius va fi prezent domnul profesor Mamut Eden.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*