Din Faleză Nord și până în Tomis II, constănțenii nu au apă caldă și căldură în urma unei avarii a CET

Avarie CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Electrocentrale Constanţa S.A. – CET Palas, a comunicat în cursul dimineții de 21 noiembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 18, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 107, 108, 112, 113, 114.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția încălzirii și a apei calde de consum în perimetrul străzilor: bulevardul Mamaia, strada Unirii, strada Nicolae Iorga, strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. – CET Palas, nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*