Femeie tăiată de tren în zona localității Cogealac

Politistii anchetează modul în care s-a produs accidentul feroviar. FOTO CTnews.ro

Un nou accident feroviar s-a înregistrat în dimineața de 19 decembrie, o persoană pierzându-și viața. Tragedia a avut loc în zona localității Cogealac.

 

Tragedia a avut loc la ora 5.05, când conductorul unui tren de marfă care circula pe ruta Medgidia – Tulcea a sunat la 112 și a anunțat că în zona localității Cogealac o persoană care se afla pe calea ferată a fost lovită. La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță și Poliției, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, o femeie, care a fost găsită decedată sub tren.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*