Femeie rănită ușor, într-un accident rutier petrecut între Eforie Nord și Eforie Sud

Femeie rănită ușor, într-un accident rutier petrecut între Eforie Nord și Eforie Sud. FOTO ISU Constanța

O persoană a fost rănită ușor, vineri dimineață, într-un accident rutier petrecut între Eforie Nord și Eforie Sud, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit polițiștilor constănțeni, primul autoturism circula dinspre Eforie Sud către Nord și, ajungând în curba de dinainte de sensul giratoriu, nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu mâzgă, a derapat și pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un autoturism care circula dinspre Eforie Nord către Eforie Sud.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța,  o Ambulanță de tip C2 și B2, și un echipaj SMURD de tip B, dar în urma impactului o singură persoană, pasageră în primul autoturism, a fost rănită ușor. Femeia, conștientă, a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la spital.

Femeie rănită ușor, într-un accident rutier petrecut între Eforie Nord și Eforie Sud. FOTO ISU Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*