Femeie rănită ușor după ce a căzut peste balustradă pe faleza de la Cazinoul din Constanța. Ea a refuzat transportul la spital

Faleza Cazinoului din Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 6 iunie, în ajutorul unei femei ce căzuse, peste balustradă pe faleza de la Cazinoul din Constanța.

Potrivit ISU „Dobrogea”, femeia, în vârstă de 45 de ani, căzuse peste balustradă, pe stabilopozi, fiind găsită de salvatori conștientă și colaborantă. Militarii ISU au intervenit cu autoscara, un echipaj de prim ajutor dar și cu o autospecială de stingere și au reușit în scurt timp să aducă victima înapoi pe faleză, în stare de siguranță.

Ea a fost predata echipajului SMURD pentru a fi examinată medical, dar apoi a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*