Patru persoane reținute în urma unor percheziții într-un dosar de efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive

Percheziții într-un dosar de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au desfășurat o acțiune, într-un dosar de efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive, în urma căreia patru persoane au fost reținute.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a patru persoane (trei bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 63 de grame de substanțe psihoactive, opt telefoane mobile, 12.000 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele patru persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de joi, 3 noiembrie, să fie prezentate instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*