Femeie găsită carbonizată în urma unui incendiu în Corbu de Jos

Pompierii au intervenit la incendiul puternic. FOTO Arhivă

O femeie de 86 și-a pierdut viața în urma unui incendiu,ea fiind găsită carbonizată de pompierii chemați pentru stingerea flăcărilor. Casa în care era locuia a fost distrusă în totalitate, iar soțul femeii a fost transportat în stare gravă la spital.

Pompierii au fost solicitați să intervină în noaptea de 24/25 noiembrie la un incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Vasile Sasu din localitatea Corbu de Jos. Au intervenit 8 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SAJ tip B.

“La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat prin ardere completă datorită materialelor din care era construită casa. Au fost distruse în totalitate 4 camere pe o suprafață de aproximativ 70 metri pătrați. După localizare pompierii au reușit să pătrundă în interior unde au găsit o bătrână de aproximativ 86 de ani carbonizată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, Anca Chiriță.

Soțul femeii în vârstă de aproximativ 86 de ani a fost găsit în afara locuinței intoxicat, cu arsuri pe membre. El a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*