Femeie găsită carbonizată în urma unui incendiu în Corbu de Jos

Pompierii au intervenit la incendiul puternic. FOTO Arhivă

O femeie de 86 și-a pierdut viața în urma unui incendiu,ea fiind găsită carbonizată de pompierii chemați pentru stingerea flăcărilor. Casa în care era locuia a fost distrusă în totalitate, iar soțul femeii a fost transportat în stare gravă la spital.

Pompierii au fost solicitați să intervină în noaptea de 24/25 noiembrie la un incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Vasile Sasu din localitatea Corbu de Jos. Au intervenit 8 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SAJ tip B.

“La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat prin ardere completă datorită materialelor din care era construită casa. Au fost distruse în totalitate 4 camere pe o suprafață de aproximativ 70 metri pătrați. După localizare pompierii au reușit să pătrundă în interior unde au găsit o bătrână de aproximativ 86 de ani carbonizată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, Anca Chiriță.

Soțul femeii în vârstă de aproximativ 86 de ani a fost găsit în afara locuinței intoxicat, cu arsuri pe membre. El a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*