O locuință din Constanța a luat foc de la o butelie

Locuința a luat foc de la butelie. FOTO ISU Dobrogea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a fost solicitat în cursul zilei de 21 ianuarie să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă.

La fata locului au fost trimise două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port si un echipaj medical de prim ajutor. La ajungerea echipajelor la fata locului incendiul se manifesta violent pe aproximativ 20 mp, la casa. Din primele informații, o persoana a suferit un atac de panică.

Pompierii au reușit să stingă incendiul, stabilind că acesta a pornit de la o butelie ce scăpa gaze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*