Femeie din Valu lui Traian, cercetată sub control judiciar după ce a fost prinsă în flagrant de trafic de influență

FOTO cu rol ilustrativ

Ofițeri de poliție judiciară ai Serviciului Județean Anticorupție Constanța au prins în flagrant joi, 20 octombrie, o persoană fără calitate specială, care, în schimbul promisiunii de a-i facilita unui conducător auto obținerea atestatelor/ certificatelor de pregătire profesională inițială (CPI), a pretins și primit suma de 3.000 de lei.

Anterior, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul SJA Constanța au fost sesizate de o persoană din localitatea Mihail Kogălniceanu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Valu lui Traian, i-a promis că-l va ajuta să obțină atestatul necesar pentru transportul de mărfuri, intervenind pe lângă profesorii examinatori la proba practică și la cea teoretică, în schimbul unei sume de bani.

Persoana în cauză a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. Față de aceasta s-a dispus măsura controlului judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*