Femeie de 27 de ani, reținută după ce a provocat două incendii

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, la data de 13 decembrie, pentru 24 de ore, o femeie, de 27 de ani.

Aceasta este bănuită de săvârșirea a două infracțiunii de distrugere.

În urma cercetărilor efectuate în dosar a reieșit faptul că, la data de 16 octombrie, aceasta ar fi provocat un incendiu în urma căruia ar fi ars o anexă situată pe Plaja Modern.

Ulterior,  la data de 10 decembrie, în jurul orei 18.00, femeia ar fi provocat un incendiu în urma căruia ar fi ars un autoturism aflat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Femeia a fost reținută, pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi,  va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*