Femeie cercetată deoarece avea expirat permisul unei arme de vânătoare

Armă de vânătoare. FOTO IPJ Constanța

O femeie este cercetată de polițiștii constănțeni deoarece avea expirat permisul unei arme de vânătoare.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme.

În cadrul activităților derulate, au fost verificați la domiciliu 8 deținători de arme.

“Cu această ocazie, a fost constatată o infracțiune și au fost ridicate în vederea indisponibilizării două arme de vânătoare letale, precum și muniția aferentă, respectiv 22 de cartușe de calibrul 12 milimetri.

Astfel, polițiștii au identificat o femeie, de 44 de ani, care deținea la domiciliu o armă letală de vânătoare, tip pușcă cu alice, de calibrul 16 milimetri, având permisul de armă expirat din data de 30 ianuarie a.c.

Arma a fost ridicată în vederea indisponibilizării” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*