Femeie anchetată pentru înșelăciune și uz de fals

Femeie anchetată pentru înșelăciune și uz de fals. FOTO IPJ Constanța

O femeie este cercetată de polițiști pentru înșelăciune și uz de fals.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Constanța, la locuința unei femei, de 49 de ani.

Aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

„Astfel, la data de 21 octombrie 2022, aceasta i-ar fi indus în eroare pe reprezentanții unei unități bancare, cărora le-ar fi prezentat mai multe documente din care ar fi rezultat că este proprietara unui imobil ipotecat, pentru a împiedica executarea silită împotriva sa.

În realitate, aceasta ar fi vândut imobilul respectiv încă din anul 2014.

Prejudiciul cauzat este de peste 570.000 de lei” – IPJ Constanța.

În urma efectuării perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, un telefon mobil și un calculator.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*