Fata dispărută din Năvodari a fost găsită în zona Grupului Social Peninsula

Fata dispărută din Năvodari a fost găsită. FOTO IPJ Constanța

La data de 6 decembrie, în jurul orei 16.45, minora Frâncu Ionela Daniela, de 12 ani, plecată voluntar de la domiciliu la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 07.30, a fost identificată, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, în zona Grupului Social Peninsula.

Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză, au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*