Farul Constanța și Academia Hagi sprijină copiii din Ucraina! Doi juniori refugiați în România se pregătesc la clubul de pe litoral

Doi juniori ucraineni refugiați în România se pregătesc la Constanța. FOTO Academia Hagi

Începând din această săptămână la antrenamentele de juniori ale clubului Farul participă doi jucători ucraineni.

Potrivit reprezentanților Academiei Hagi, Roman Barhan și Dmitri Kutsenco au reușit să părăsească Ucraina alături de familiile lor în prima zi de război și s-au stabilit între timp la Constanța. Cei doi tineri jucători sunt verișori, practicau fotbalul la Cernomoreț Odesa și vor avea ocazia să-și continue activitatea fotbalistică sub culorile Farului.

Președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, și directorul coordonator al grupelor de juniori care se pregătesc în complexul Farul, Dorel Zaharia, au ajutat la integrarea celor doi sportivi.

„Farul și Academia Hagi sprijină copiii din Ucraina și sunt de acord să-i primească pe toți tinerii fotbaliști refugiați în țara noastră pentru a-i face să uite de momentele grele prin care trec”, a declarat Dorel Zaharia.

Dmitri Kutsenco are 14 ani și se antrenează cu grupa 2008 (antrenor Marius Axinciuc), iar Roman Barhan, în vârstă de 12 ani, participă la antrenamentele grupei 2010 (antrenor Ionuț Florea).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*