Fără căldură și apă caldă pe strada Primăverii din cauza unei avarii Electrocentrale Constanța

CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Mai mulți abonați ai RADET au rămas marți, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii aparținând Electrocentrale Constanța SA. Sunt afectați consumatorii din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Docherilor și strada Primăverii.

RADET Constanța a transmis că Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) înregistrează pe data de 20 noiembrie,  o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 103.

“În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: Bd. Tomis, Str. Docherilor, Str. Primaverii. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare”, a precizat RADET.

Pentru relaţii suplimentare consumatorii pot apela numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*