Fără căldură în zona Dacia din cauza unei avarii a Electrocentrale Constanța

CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Constănțenii care locuiesc în zona Dacia au rămas fără căldură, joi, 24 ianuarie, din  cauza unei avarii a Electrocentrale.

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 24 ianuarie, că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 103. În lipsa energiei termice, instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice s-au oprit, zona afectată fiind Dacia. Astfel, până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare constănțenii pot suna la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*