Fără apă în localitatea Oituz, la baza militară și la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 350 mm, poziționată între localitățile Mihail Kogălniceanu și Lumina, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 2 ianuarie, în intervalul orar 09,00 – 15,00.

În această perioadă, societatile Avicola și Ceres, Baza militară, Aeroportul Mihail Kogălniceanu, dar si abonatii din localitatea Oituz nu vor beneficia de apă potabilă.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această lucrare, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au precizat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*