Avarie RAJA pe bulevardul Mamaia din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

In cursul acestei zile, in jurul orei 12,30, conducta de distributie apa cu diametrul de 300 mm, de pe b-dul Mamaia, in zona intersectiei cu strada Prelungirea Bucovinei a suferit o avarie. Imediat, la fata locului a fost trimisa o echipa de interventie.

Pentru remedierea situatiei, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 01 aprilie 2016, in intervalul 12,45 – 14,00. Sunt afectati consumatorii de la blocurile de pe strada Prelungirea Bucovinei.

“Ne cerem scuza fata de constantenii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*