Fără apă în cartierul Faleză Nord din cauza unei avarii RAJA

apa, raja, oprita, avarie
Apa va fi oprită. FOTO Pixabay.com

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă, de la intersecția strada Pescarilor cu Prelungirea Ion Rațiu din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 26 iunie 2024, în intervalul orar 11.30 – 18.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Pescarilor – tronsonul delimitat de str. Ion Rațiu și Ciprian Porumbescu, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă și abonații din cartierul Consilierilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*