Programul City Park Mall Constanța de Paște

City Park Mall Constanța

Cu ocazia sărbătorilor pascale, magazinele din centrul comercial City Park Mall Constanța vor avea un program de funcționare special:

Pe 15 aprilie, centrul comercial își așteaptă clienții în intervalul 10.00 – 19.00.

Pe 16 aprilie, centrul comercial va fi închis.

În restul zilelor, City Park Mall Constanța va funcționa între orele 10.00 – 22.00.

Hypermarketul Cora va funcționa după următorul program:

Pe 15 aprilie, hypermarketul va fi deschis în intervalul 08.00 – 20.00.

Pe 16 aprilie, hypermarketul Cora va fi închis.

Pe 17 aprilie, va funcționa între orele 10.00 – 22.00, iar pe 18 aprilie, hypermaketul va funcționa în intervalul 08.00 – 22.00.

În restul zilelor, programul este 08.00-23.00.

Clubul de fitness World Class va avea următorul program:

Pe 14 aprilie, clubul va fi deschis în intervalul 08.00-22.00.

Pe 15 aprilie, clubul va funcționa între orele 08.00-17.00.

Pe 16 aprilie, clubul va fi închis.

Programul obișnuit de funcționare, în restul zilelor, este 06.00-22.00.

Cinematograful Cinema City va avea următorul program de funcționare:

În perioada 12-14 aprilie cinematograful va fi deschis între orele 10.30-23.00.

Pe 15 aprilie, va funcționa între orele 10.00-19.00.

Pe 16 aprilie, cinematograful va fi închis.

În restul zilelor, programul de funcționare este 10.00-23.00.

Premii în SPOT pentu un Paște în stilul tău

Până pe 20 aprilie, clienții care descarcă aplicația SPOT și își completează integral profilul de utilizator primesc automat un golden egg pe care îl pot extrage din urna special amenajată la Info Desk și care conține un premiu surpriză garantat: una dintre cele 600 de sticle de spumant Cuvee de Purcari și 1000 de sticle de vin La Plage Rose, Crama Rasova, în limita stocului disponibil.

Totodată, la cumparaturi de minimum 750 lei cumulate pe maximum trei bonuri fiscale scanate în aplicația SPOT, în secțiunea scratch card, clienții primesc aleatoriu unul dintre cele 1000 de premii disponibile, constând în:

vouchere de cumpărături

vin spumant Blue Nun Gold cu foițe de aur

lapte de corp Plaisirs Nature Yves Rocher

cafea Lavazza măcinată Crema & Gusto

Tombolă în stilul tău

Toți participanții la mecanismul scratch card din perioada 1-20 aprilie intră automat în tombola pentru a câștiga unul dintre cele patru premii pentru „Un Paște în stilul tău”:

o sesiune de cumpărături în valoare de 3000 de lei sub formă de vouchere cadou, sub îndrumarea stilistului City Park Mall

o sesiune de cumpărături în valoare de 2000 lei sub formă de vouchere cadou, sub îndrumarea stilistului City Park Mall

o masă elegantă pentru 8 persoane la restaurantul LUV din City Park Mall Constanța

un aranjament de masă Zara Home

Până pe 18 aprilie, vizitatorii City Park Mall vor găsi amenajat în piațeta liftului panoramic, de la nivelul -1, un colț special cu tematica de Paște, „Căsuța Iepurașului”, unde își pot face fotografii alături de cei dragi.

Pe cei amatori de amintiri în format video, la nivelul 0, în zona magazinului Guess, îi așteaptă un corner primăvăratic unde își pot face cele mai frumoase animații într-un decor colorat, romantic și plin de flori.

Clienții City Park Mall beneficiază în această perioadă de serviciul gratuit de expediere a cadoului de Paște, oriunde în țară. Serviciul poate fi accesat la cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon fiscal.

Personal styling cu stiliștii Andrew Christian și Mirela Platon

Un alt serviciu oferit gratuit de City Park Mall Constanța este cel de consiliere stilistică, disponibil pe tot parcursul anului. Prin programul de personal styling, clienții pot afla informații despre stil, modă, tendințe și cum să facă alegeri smart atunci când merg la shopping. Stiliștii Andrew Christian și Mirela Platon îi vor ajuta să înțeleagă mai bine ce li se potrivește în funcție de personalitate, obiceiuri și preferințe. O sesiune de styling durează două ore și poate fi rezervată prin completarea formularului disponibil pe site-ul centrului comercial.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*