TINIMTEX revine la Constanța cu prima ediție a anului 2023

Tinimtex
Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte - TINIMTEX. FOTO arhiva CTnews

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța anunță desfășurarea primei ediții din anul 2023 a Târgului Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte – Îmbrăcăminte (TINIMTEX), în perioada 25 – 29 ianuarie.

Desfăşurat la Pavilionul Expozițional Mamaia, TINIMTEX este structurat astfel:

  • Pavilion Expozițional parter – produse textile adulți, îmbrăcăminte copii, confecții din piele și blană, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii.
  • Pavilion Expozițional etaj – încălțăminte, marochinărie.

Programul de vizitare va fi următorul:

  • 25 – 28 ianuarie, interval orar 10.00 – 19.00;
  • 29 ianuarie, interval orar 10.00 – 16.00.

TINIMTEX, devenit deja o tradiție pentru zona Dobrogea, își menține calitatea de cel mai important eveniment de profil organizat la nivel național în domeniul industriei ușoare, pe care CCINA Constanța îl organizează, începând cu anul 2000.

În cadrul TINIMTEX, producătorii care prezintă la fiecare ediție colecții noi și diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianții din domeniu, iar pe de altă parte, au posibilitatea contactului direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*