Fără apă caldă și căldură în zona CET din Constanța din cauza unei avarii

Constănțenii din zona CET, racordați la sistemul centralizat de încălzire, au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii.

Societatea Termoficare Constanța a anunțat că, luni dimineața, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe strada Pelican nr.2, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si încălzirii în zona CET.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța au început lucrările de eliminare a avariei.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie”, au transmis reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*