Fără apă caldă în zonele Trocadero, Casa de Cultură, Capitol din cauza unei avarii

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Constănțenii care locuiesc în zonele Trocadero, Casa de Cultură, Capitol au rămas fără apă caldă din cauza unei avarii a Societății Termoficare Constanța.

Societatea Termoficare Constanța a anunțat că apa caldă va reveni în cursul acestei zile.

“Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe strada Secerişului intersecţie cu bd.Al.Lăpuşneanu, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zonele Trocadero, Casa de Cultură, Capitol.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile”, a transmis Societatea Termoficare Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita). Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL. Este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii.
  Nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata.
  Pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu.
  Este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire.
  Actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora!
  Feriti-va de el!!

  Mare constructor acest Mihai Culcea! Fost director de banca, devenit mare constructor-escroc.

  Domnul Mihai Culcea, tepar in constructii a facut din escrocherie meserie.

  Prin firma Culsoft Partener, Mihai Culcea, “constructor Constanta” are 12 incidente de plata in valoare totala de 177.000 lei. Adica Mihai Culcea (Culcea Liviu-Mihaita) a emis cecuri sau bilete la ordin fara acoperire.

  Mihai Culcea are 4 dosare pe care le-a pierdut in instanta. A dat tepe catre; SC SAVE & SELF COMPANY GUARD SRL, ARABESQUE SRL, YAKITA INDUSTRY S.R.L., BANCA TRANSILVANIA.

  Si muulte alte tepe catre persoane fizice!

  Mihai Culcea, constructii Constanta, tepar constructii, Culcea Mihai, Constructor case, constructor Medgidia, Culcea Liviu-Mihaita, Culsoft partener. Tepar!! Feriti-va de el!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*