Fără apă caldă în zona Galeriilor Soveja din cauza unei avarii

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Reprezentanții RADET Constanța au comunicat că în urma unei avarii a RAJA SA pe rețeaua care alimentează cu apa rece punctul termic nr. 46,  s-au oprit instalațiile ce asigură distribuția energiei termice în perimetrul: str. Soveja, Galeriile Soveja. Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relații suplimentare se poate apela numărul de telefon 0241.664444 al Dispeceratului RAJA S.A.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*