Fără apă caldă în Tomis Nord din cauza unei avarii

Termoficare Constanța a anunțat că din cauza unei avarii consumatorii din Tomis Nord au rămas fără apă caldă.

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Cișmelei nr. 11 bl. 1C nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zona Tomis Nord.

Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanţa S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

Termoficare Constanța estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum  în cursul acestei zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*