CTnews TV: Aurel Palade, director al Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța: “Ne dorim normalitate, să aducem actori tineri și să putem realiza mai multe spectacole”

Aurel Palade, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" Constanța: FOTO Paul Alexe

Numit director interimar al Teatrului pentru Copii și Tineret “Căluțul de mare” din Constanța, la începutul acestui an, regizorul Aurel Palade a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

La un an de la începutul pandemiei, unul dintre cele mai afectate sectoare de activitate a fost cel cultural. Cu excepția a câteva scurte perioade de timp, teatrele au fost nevoite să-și închidă ușile, iar cele care au reușit să înțeleagă rapid situația și-au mutat reprezentațiile în online. Totuși, pentru un teatru ce se adresează copiilor, interacțiunea directă a actorului cu tinerii săi spectatori este esențială, ceea ce a făcut și mai dificilă această perioadă.

Despre cum reușește Teatrul pentru Copii și Tineret de la malul mării să supraviețuiască pandemiei, despre cum mesajul său ajunge la mai micii sau mai marii săi spectatori, despre planul de reluare a spectacolelor în mica sală “Elpis”, dar și despre colaborarea cu Facultatea de Arte a Universității Ovidius, puteți afla urmărind discuția cu regizorul Aurel Palade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*