Cercetați sub control judiciar după ce au provocat un scandal la o sală de jocuri de noroc din Ovidiu și au agresat un bărbat

Sediul Parchetului Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Doi bărbați sunt cercetați sub control judiciar după ce au provocat un scandal la o sală de jocuri de noroc din Ovidiu. De asemenea, ei au agresat un bărbat aflat în localul respectiv.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 04.04.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 04.04.2024, până la data de 02.06.2024, inclusiv, faţă de inculpații V.I.A. și G.M.A., cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

“În cauză s-a reţinut că la data de 29.03.2024, în jurul orei 20:45, în timp ce se aflau în interiorul unei săli de jocuri de noroc din orașul Ovidiu, judeţul Constanța, pe fondul unui conflict spontan, cauzat de locurile ocupate la o masă, inculpații V.I.A. și G.M.A. au lovit persoana vătămată A.V. cu pumnii în zona feţei, cauzându-i o dublă fractură de mandibulă, despre care s-a constatat în urma examinării medico-legale că necesită pentru vindecare aproximativ 50-55 de zile de îngrijiri medicale.

Totodată s-a reţinut că prin acţiunile lor violente, comise într-un local în care se aflau mai multe persoane, cei doi inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Pe durata controlului judiciar s-au stabilit în sarcina inculpaţilor obligaţiile de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura, precum şi de a nu se apropia de persoana vătămată, de martori şi de localul în care s-a produs agresiunea.

Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*