Facultatea de Matematică Informatică a UOC organizează ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Facultatea de Matematică și Informatică din Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 20 martie – 05 iunie, o nouă sesiune de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2021. Participarea la lecțiile de Matematică și Informatică este gratuită, acestea fiind susținute online, pe platforma Cisco Webex, în fiecare sâmbătă, între orele 10.00 – 12.00.

„Este al doilea an consecutiv în care Facultatea de Matematică Informatică organizează sesiune de pregătire pentru examenul de Bacalaureat în format online, având deja o tradiție de peste 20 de ani de întâlniri în format clasic. Ediția de anul trecut s-a bucurat de mare succes și în urma acesteia, Universitatea Ovidius a câștigat mulți studenți foarte buni, care, la acel moment, nu aveau în vedere să aleagă o universitate din țară, fiind deciși să meargă la studii în afară. Aceste întâlniri le oferă elevilor avantajul de a interacționa în mod direct cu cadrele universitare și de a înțelege valoarea pe care o au informațiile predate. Aceste lecții model se află la îmbinarea dintre noțiunile predate la liceu și cele de la nivel de studii universitare și au rolul de a facilita trecerea și de a le arăta elevilor că parcursul educațional este unul natural, facil. Ne dorim ca la aceste întâlniri să poată participa, alături de cadrul didactic, și studenți și absolvenți de succes”, a precizat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pentru digitalizare, studenți și alumni al UOC.

Elevii interesați să participe la aceste webinarii se pot înscrie utilizând următorul formular: http://bit.ly/FormularBAC2021. De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa https://fmi.univ-ovidius.ro/planificare-lectii-bacalaureat-fmi-2021/.

La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*