Facturi de peste 50.000 de lei pentru Arhiepiscopia Tomisului. „Credincioșii plătesc facturile. Cred că e un semnal de alarmă”, spun reprezentanții instituției

Catedrala Sf. Apostol Petru și Pavel. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Facturi uriașe la utilități au ajuns pe adresa Arhiepiscopiei Tomisului, de peste 50.000 de lei, o sumă totală de aproape trei ori mai mare față de cea primită în lunile anterioare.

Astfel, potrivit reprezentanților instituției, factura la electricitate este de 16.000 de lei, încălzirea, prin RADET – 30.000 de lei, iar factura la gaz – 8.000 de lei. La aceste sume se adaugă încă 9.000 de lei, încălzirea Catedralei Arhiepiscopale, unde încă se așteaptă și factura la curentul electric.

Comparativ cu luna anterioară, sumele facturate sunt aproape de trei ori mai mari.

„De pildă, anul trecut, factura la RADET a fost de 12.000 de lei, acum este de 30.000 de lei. Credincioșii plătesc facturile. Cum veniturile lor sunt afectate și ele… cred că e un semnal de alarmă”, spun sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*