Aviz acordat de Serviciul Rutier pentru două treceri de pietoni pe bulevardul Aurel Vlaicu

Trecere de pietoni. FOTO Pixabay.com

În urma unei petiții formulate de constănțeni, la data de 22 septembrie, în baza O.U.G. 195/2002, Serviciul Rutier Constanța a acordat aviz de începere a lucrărilor pentru înființarea unei treceri de pietoni cu scuar median, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța.

Trecerea de pietoni va fi amenajată între intersecțiile cu strada Dispensarului și strada Opalului.

Totodată, Serviciul Rutier Constanța a acordat aviz pentru reamenajarea unei treceri de pietoni deja existentă în zonă, pe același tronson de drum, în sensul că și aceasta va fi prevăzută cu scuar median.

De asemenea, viteza de deplasare în zonă va fi limitată la 50 km/h, respectiv 30 km/h.

Toate aceste activități au drept scop prevenirea accidentelor de circulație pe tronsonul de drum respectiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*