Echipa de baschet feminin a CSM Constanța a câștigat Cupa României

CSM Constanța a câștigat Cupa României la baschet feminin. FOTO CSM Constanța

CSM Constanța a câștigat primul trofeu din acest sezon în baschetul feminin românesc, după o victorie clară, 94-83 (46-40) cu CSM Târgoviște, în finala Cupei României!

“Echipa noastră triumfă pentru prima dată în această competiție și confirmă parcursul aproape perfect din sezonul regulat al Ligii Naționale. Meciul din Sepsi Arena a stat sub semnul echilibrului în prima repriză, dar fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu s-au aflat în permanență la conducere și au știut când să apese pedala de accelerație pentru a face diferența. În sfertul al treilea, avantajul echipei noastre a crescut la 18 puncte, iar jocul a curs către o victorie fără emoții” – CSM Constanța.

Gabriela Mărginean 22 puncte (2 recuperări, 1 pasă decisivă), 4/6 aruncări de 3 puncte, și noua achiziție Britney Jones 20p (2 recuperări, 7 pase decisive) au fost în prim-plan, dar evoluții solide au avut și Higgins 14p (5, 0), Živković 14p (3, 3), Koizar 10p (3, 0) și Irimia 10p (1, 1). Au pus umărul la victorie și Gödri-Părău 2p (0, Ghizilă 2p (2, 3), Podar (1, 0), Bianca Fota (2, 0), Vaida (1, 0) și Croitoru.

“Vom vedea MVP-ul Cupei României pentru prima dată, la Constanța, în acest weekend. Britney Jones a fost desemnată MVP-ul finalei, Dragana Živković – best defender și Annemarie Gödri-Părău cea mai bună pasatoare a turneului! Alături de ele au fost cea mai bună recuperatoare a turneului, Anamaria Vîrjoghe (CSM Târgoviște) și cea mai bună marcatoare a turneului Juliunn Redmond (CSM Târgoviște)” – CSM Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*