Explozie urmată de un incendiu într-o gospodărie din Constanța

Intervenție a pompierilor militari. FOTO arhiva ISU „Dobrogea”

O explozie, ce a fost urmată de un incendiu puternic, s-a produs, duminică noapte, într-o gospodărie din municipiul Constanța, din primele informații o persoană fiind rănită.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, duminică noapte, în jurul orei 23.00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în urma exploziei unei butelii, într-o gospodărie aflată pe strada Hariclea Darclée din Constanța.

„La fața locului au fost alertate două autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensiva mobilă. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la o anexă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați Din primele informații, ar fi vorba despre o victima cu arsuri,  ce a fost preluată de echipajul SMURD”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 69 de ani, ce a fost transportată la spital.

Știre în curs de actualizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*