Exercițiu de alarmare publică în caz de dezastre naturale la Medgidia

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Autoritățile locale din Medgidia urmează să declanșeze un exercițiu de alarmere publică. Scenariul presupune un dezastru natural.

Aplicația este programată pentru data de joi, 29 septembrie 2016, începând cu ora 10.00.

“Vă rugăm să nu intrați în panică! Este doar un exercițiu pentru familiarizarea populației cu sunetele emise de sistemul de alarmare în caz de dezastre naturale”, au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*