EXCLUSIV FOTO Constanța a rămas fără târgul săptămânal. Există planuri cu locația de pe Aurel Vlaicu

Oborul - Târgul săptmânal a fost închis și nu s-a găsit încă o nouă locație. FOTO Cătălin SCHIPOR

Târgul săptămânal, sau oborul cum mai este știut, nu se va mai ține o perioadă la Constanța. Asta după ce contractul actual a expirat, iar autoritățile nu au găsit un alt spațiu în care oamenii să își vândă marfa.

Colecționari în căutare de chilipiruri, oameni care caută ceva ieftin sau doar curioși, toți obișnuiesc să meargă în târgurile săptămânale – oboruri – târguri de vechituri. Aici vine o mulțime pestriță de comercianți, de la bișnițarii cu marfă din Turcia, până la bătrâni care își vând lucrurile din casă.

La Constanța, această adunare nu se va mai ține o perioadă, încă nedeterminată. Contractul pentru actualul spațiu a expirat.

„Am fost informat de la Primărie că la sfârșitul lunii aprilie, contractul cu firma ce deține terenul expiră. Nu știu încă unde se va reamplasa, am înțeles că acest lucru se va stabili la următoarea ședință de Consiliu Local“ a declarat pentru CtNews.ro,  Ion Ciobanul, directorul RAEDPP – DPTO Constanța

Potrivit zvonurilor, Oborul ar urma să se relocheze pe varianta Constanța – Ovidiu, acolo unde a fost mutat și târgul auto. De asemenea, în vechea locație de pe bulevardul Aurel Vlaicu există speculații că se va face un nod rutier ce va lega varianta Ovidiu – Centrul Comercial Tom de Constanța, aici urmând a se amplasa și o autogară.

Oficial, noua locație va fi stabilită la (următoarea?) ședința(ă) de Consiliu Local/

Reprezentanții Prim

ăriei Constanța nu au oferit un răspuns la întrebările adresate pe această temă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Poliția Locală Constanța le-a dat ultimatum comercianților din oborul improvizat pe Aurel Vlaicu | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*