Copiii marinarilor constănțeni primesc cadouri de la Sindicatul Liber al Navigatorilor

Adrian Mihalcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu
Adrian Mihalcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu

Sindicatul Liber al Navigatorilor din Flota Maritima Comerciala are placerea de a anunta ca anul acesta, cadourile Pomului de Craciun pentru copiii membrilor de sindicat in varsta de pana la 16 ani, se vor distribui la sediul SLN din Incinta Port Constanta in perioada 19 – 22 decembrie 2017 in intervalul orar 09:00- 14:00.

Pe baza de inscriere, cadourie se pot ridica si in cadrul Serbarii de Craciun care va avea loc in data de 23 decembrie 2017 ora 10.00 la sediul Seamen’s Club
Constanta, Str Traian 62, Bl.K4, parter, intr-un numar limitat.

La ridicarea cadoului trebuie sa se prezinte certificatul de nastere al copilului si un act de identitate. Relatii si inscrieri pentru serbare la tel: 0728.771.166 sau 0241.618.587.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*