EXCLUSIV! Alertă în IPJ Constanța: un polițist a fost bătut de mai multe persoane în Mangalia

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Un polițist a ajuns la Spitalul din Mangalia după ce a fost agresat de mai multe persoane. Scandalul a avut loc pe o stradă din Mangalia. Forțele de ordine sunt în alertă pentru ca situația să nu degenereze.

Potrivit unor surse neoficiale, polițistul agresat face parte din trupele speciale ale IPJ Constanța, iar în momentul agresiunii se afla în timpul liber, fiind îmbrăcat civil. Martorii spun că polițistul a fost înconjurat de mai multe persoane care au sărit să îl lovească.  Acesta a ajuns la spital pentru a  primi îngrijiri medicale.

Reprezentanții IPJ Constanța încă nu au oferit un răspuns oficial cu privire la acest incident.

UPDATE:

“La data de 28 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați despre producerea unei altercații, pe o stradă din municipiul Mangalia, pe fondul unui schimb de replici, în trafic. În conflictul spontan au fost implicați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, toți din municipiul Mangalia, și un polițist, aflat în timpul liber, din cadrul IPJ Constanța, în vârstă de 38 de ani. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul” au transmis reprezentanții IPJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De ce sunt in libertate,acesti indivizi???de ce nu au fost arestati pe loc???o tara intreaga a vazut imaginile,in care acesti indivizi,au atacat cu topoarele,ca in vestul salbatic,daca un politist din trupele speciale pateste asa ceva ,va dati seama cum este pentru un cetatean obisnuit???ministrul de interne ce parere are de aceasta situatie? a sunat la seful politiei din Mangalia sa intrebe de ce nu sunt arestati agresorii??? si eventual demiterea acestuia pe loc???ramine de vazut ce masuri vor lua,toata tara este cu ochi pe ei!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*