Evenimentul de încheiere a celei de-a XIX-a ediții a Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu” de la Medgidia se apropie cu pași repezi

Bahri Genç, renumitul pictor de origine turcă. FOTO: Primăria Medgidia

În culmea verii, pasionații de artă și admiratorii creației artistice sunt așteptați să se bucure de momentul culminant al celei de-a XIX-a ediții a Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu” de la Medgidia. Într-un cadru feeric, evenimentul va avea loc joi, 24 august, începând cu ora 16.00, în sala de festivități a Cercului Militar Medgidia.

Potrivit Primăriei Medgidia, cei 14 pictori talentați care au participat la această ediție a taberei au dedicat timp și pasiune pentru a crea opere de artă ce vor fi expuse cu mândrie. Începând de vineri, 25 august, publicul larg și iubitorii de artă din zonă vor avea privilegiul de a admira creațiile acestor artiști inspirați.

Momentul culminant al serii îl va aduce în prim-plan pe Bahri Genç, renumitul pictor de origine turcă. Munca sa remarcabilă a captivat inimile pasionaților de artă, datorită unicității și dificultății tehnicii sale de a picta cu pensule de dimensiuni mari. Reprezentația live a lui Bahri Genç va fi o ocazie rară de a observa maestrul în acțiune, de a înțelege procesul său creativ și de a fi inspirat de talentul său uluitor.

Organizatorii evenimentului și ai taberei de pictură adresează o invitație călduroasă tuturor celor interesați să se alăture festivității de încheiere. Cu bucurie, vor sărbători împreună finalul unei ediții pline de frumusețe și creativitate, marcând astfel încă un nou capitol în povestea continuă a Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu” din Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*