Evenimentele organizate la sfârșitul acestei săptămâni în Constanța vor impune anumite restricții de trafic

Peninsula din Constanța. FOTO Ovidiu Oprea / CTnews
Peninsula din Constanța. FOTO Ovidiu Oprea / CTnews

Weekendul acesta va fi unul plin la Constanța, cu evenimente de tot felul. De la teatru de stradă la activități sportive, de la procesiuni religioase, la competiții cu mașini electrice, vizionări de film în aer liber ori spectacole de operă și muzică clasică. Pentru unele dintre ele însă, se impun restricții de circulație, pentru că se vor desfășura pe străzile orașului.

Astfel, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Constanța vom avea parte de spectacole senzaționale în cadrul Festivalului internațional de teatru de stradă #SeaStreet, motiv pentru care se impun următoarele restricții de circulație:

  • în perioada 29 iulie, ora 06.00 – 31 iulie, ora 06.00 se va restricționa accesul la locurile de parcare situate pe bulevardul Tomis, de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian;
  • în zilele de 29 și 30 iulie, în intervalul orar 15.00-00.00 se va restricționa accesul auto pe bulevardul Tomis, de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian și la intersecția străzii Dragoș Vodă cu bulevardul Tomis.

Demonstrațiile spectaculoase vor avea loc în cele trei zile de festival începând cu ora 19.00, pe Faleza Cazino, KM 0 (b-dul. Ferdinand la intersecția cu b-dul. Tomis) și în Piața Ovidiu.

Un eveniment extrem de așteptat în fiecare vară atât de cei mici, cât și de cei mari este The Color Run Mamaia. Cursa colorată se va desfășura pe următorul traseu: plecare din parcarea din fața Hotelului REX – faleza dintre Hotelul Golden Tulip – zona Castel și retur, cu punctul de sosire în parcarea Hotelului Rex. Astfel, în perioada 28 iulie (orele 08.00) – 29 iulie (orele 22.00) se vor institui restricții de trafic auto pe tronsonul menționat. În situația în care se vor înregistra condiții meteorologice nefavorabile desfășurării evenimentului, restricțiile se vor prelungi până în data de 30 iulie (orele 22.00).

De asemenea, în perioada 29 – 30 iulie, în parcarea Plaja Modern, va avea loc campionatul național de superslalom. Prin urmare, în zilele de 29 iulie și 30 iulie, în intervalul orar 09.00 – 21.00 se va restricționa accesul auto pe strada Lebedei, din dreptul restaurantului Compas și până la bariera de la Plaja Modern:

  • în aceleași date și în același interval orar se vor institui restricții de circulație de la sensul giratoriu din Portul Turistic Tomis cu acces controlat pentru parcările publice nerestricționate din zona menționată anterior;
  • se va restricționa parcarea publică de pe strada Lebedei delimitată de restaurantul Compas și restaurantul Byblos pentru a facilita parcarea autovehiculelor ce vor concura;
  • în perioada 28 iulie, ora 06.00 – 31 iulie, ora 06.00 se va restricționa accesul auto în parcarea de la Plaja Modern, pentru desfășurarea competițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*