Doi bărbați s-au intoxicat cu fum după un incendiu izbucnit într-un bloc din Agigea, iar 23 de persoane s-au autoevacuat

Doi bărbați s-au intoxicat cu fum după un incendiu izbucnit într-un bloc din Agigea, iar 23 de persoane s-au autoevacuat.

Pompierii au intervenit astăzi pentru a stinge un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Agigea, zona Sanatoriu.

“La 10.39 incendiul a fost lichidat. 20 de adulți și trei copii s-au autoevacuat. Două persoane de sex masculin intoxicate cu fum, sunt evaluate acum de echipajele de pe ambulanță”, a declarat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*