“Eu și mama, în oglindă” – spectacol de teatru pus în scenă de adolescenți și studenți

Eu si mama in oglinda
Eu si mama in oglinda

O reprezentanție inedită are loc la Constanța luni, 22 februarie. Spectacolul “Eu și mama, în oglindă” este pus în scenă de 16 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21 ani. Ei sunt fie adolescenți pasionați de artă, studenți, fie provin din Colegiul de Arte “Regina Maria”.

Piesa de teatru are loc astăzi, de la ora 19.00 la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța și este realizat de către Laura Macovei, designer vestimentar.

”Vă invităm să faceți un ”popas în artă”, să fiți martori la debutul ”Semicercul Artei” prin punerea în scenă a acestei piese, încărcată de emoție, trăire și împlinire” 16 tineri cu varste cuprinse intre 14 – 21 ani, ne arata puterea de dedicatie atunci cand vine vorba sa transmita mesajul varstei lor. Mama cauta sa se apropie de fiul ei adolescent,prin cugetari. Este modul ei de a comunica cu acesta, de a-l sfatui si de a-i raspunde la intrebari existentiale. Si isi formeaza un obicei din a-i transmite mesaje telefonice  scurte, sa nu il plictiseasca. Si il asteapta sa inteleaga ca si el poate sa faca la fel.

Spectacolul are ca titlu “Eu si mama ,in oglinda…”, fiind vorba despre un fiu, dar “MAMA” ar putea fi “TATA”, si “FIUL ar putea fi “FIICA”. Si orice ar simti unii pentru altii, nu le pot transmite decat prin cuvinte, prin culori, prin arcusuri de viori sau violoncel”, a declarat Laura Macovei.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor. Pentru detalii suplimentare, puteți discuta cu Laura MACOVEI – tel. 0744-322291

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*