Ești nemulțumit de RADET? Hai la dezbatere

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

RADET Constanța, furnizorul dumneavoastră de energie termică distribuită din sistemul de alimentare centralizată al Municipiului Constanța, invită reprezentanții asociațiilor de proprietari în data de 06.10.2016, ora 15:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, sala mică, unde se vor discuta următoarele:

  • Clarificarea problemelor generate de modul de împărțire al energiei termice în condominiile în care au apărut deconectări;
  • Modalități de rezolvare în comun cu asociația, a recuperării datoriilor de la rău-platnicii din cadrul asociației;
  • Clarificări privind modificările instalațiilor aflate în proprietate indiviză, redimensionări contoare, etc;
  • Îndrumări pentru realizarea unor consumuri de energie în concordanță cu necesarul confortului termic și corelarea consumului cu costul cheltuielilor cu încălzirea;
  • Acordarea de asistență tehnică și juridică asociațiilor de proprietari;
  • Discuții, propuneri, măsuri necesare pentru îmbunătățirea relației dintre furnizorul RADET și consumatorii racordați la sistemul centralizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*