Ești mulțumit sau nemulțumit de Poliția Locală? Atunci completează chestionarul online pentru ca Primăria să afle părerea ta

Polițiști locali DGPL Constanța

Mai sunt două săptămâni în care constănțenii pot completa online cerut de către Primăria Constanța și a-și exprima părerea și opțiunile privind îndatoririle Poliției Locale. 

Primăria Municipiului Constanța a lansat pe 23 martie și încheie pe 15 aprilie consultarea opiniei publice cu privire la activitatea Poliției Locale prin completarea unui chestionar online.

Chestionarul conține 8 întrebări care vizează modul de apărare a drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor în următoarele domenii: ordinea și liniștea publică, circulația pe drumurile publice, protecția mediului, activitatea comercială, disciplina în construcții și afișajul stradal.

Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile centralizate vor fi confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării. Răspunsurile vor sprijini în mod esențial luarea unor decizii de eficientizare a activităților desfășurate pe plan local referitoare la nevoile cetățenilor conform atribuțiilor conferite de lege.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*