Elicopterul SMURD a intervenit pentru a prelua un șofer beat ce s-a răsturnat cu mașina

Un șofer băut a reușit să se răstoarne cu autoutilitara ce o conducea

În după amiaza zilei de vineri 3 noiembrie, șoferul unei autoutilitare ce circula între localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu a reușit să se răstoarne, rănindu-se grav. La fața locului a fost trimis inițial un echipaj medical cu o autospecială, iar ulterior la fața locului a fost trimis elicopterul SMURD. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța cu traumatism cranio cerebral, în stare de conștiență.

Lucrătorii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală, iar în urma primelor cercetări la fața locului s-a stabilit că șoferul, un bărbat de 42 de ani, a condus autoutilitara, pe DN 2A, dinspre Hârșova către Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*