Un copil de 2 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Km 4-5

Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Un copil lăsat fără supraveghere a cazut de la geam, fiind transportat în stare gravă la spital.

Potrivit anchetatorilor, minorul era lăsat în grija unei bunici, iar aceasta l-a lăsat singur în cameră. Copilul s-a urcat pe un scaun și de aici pe pervazul geamului, apoi s-a aplecat în afară și a căzut. Norocul său a fost că a căzut în grădina blocului, pe pământ. A fost preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță, în stare stabilă și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*