Protestul șoferilor opriți de poliție: trag mașina de-a latul șoselei

Politie rutiera. FOTO Catalin Schipor

În dimineață de 2 iulie, la ora 4.36, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au oprit în trafic, pe stradă Mihail Kogălniceanu din localitatea 2 Mai, un autoturism. La volan a fost identificat S.C., în varstă de 37 de ani, din Constanța, care se află sub influența băuturilor alcoolice. Suparat că nu a gasit înțelegere la oamenii legii, individul a tras autoturismul propriu pe mijlocul drumului, blocând astfel circulația. Drept urmare, în loc să scape cu o amendă și permisul reținut, acum s-a ales și cu dosar penal.

Remintim că în urmă cu 2 luni de zile, pe 2 mai a.c., un echipaj al Serviciului Rutier Constanța a oprit în trafic, pe DN 39, un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat în varstă de 40 de ani, din localitatea Independența, județul Constanța. Pentru că avea peste 25 de persoane în microbuz pe numai 15 locuri, el a fost amendat cu 9.000 de lei. Supărat, bărbatul a oprit microbozul transversal pe un sens de mers, în zonă podului de la Agigea, timp de aproximativ 40 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*