Elevii constănțeni au participat la atelierul de discuţii „Lacrimile sirenelor” (Nurdles) în Marea Neagră”, la Delfinariul Constanța

Elevii au participat activ la discuțiile despre Marea Neagră

La sfârșitul lunii mai, la Burgas, în Bulgaria se va ține European Maritime Day 2018, activitate la care vor participa și reprezentanții Delfinariului Constanța. Până atunci, la Delfinariu au loc discuții și dezbateri cu privire la acest eveniment. Ultimii interlocutori ai specialiștilor au fost elevii a două clase din cadrul școlii scoala – B.P. Hașdeu din Constanța.

Este perioada „Şcolii altfel și cu această ocazie, la Delfinariu Constanţa, elevii claselor a II- a şi a IV- a, îndrumaţi de prof. Valentina Taraș și Monomer Necla au participat la atelierul de discuţii „Lacrimile sirenelor” (Nurdles) în Marea Neagră”, activitate inclusă în programul European Maritime Day 2018.

Coordonatorul activităţii Angelica Curlişcă, şeful secţiei Delfinariu, i-a ajutat pe elevi să se familiarizeze cu problemele legate de poluarea mediului marin, accentul fiind pus pe microplastice. Împreună au identificat problemele şi au propus soluţii care pot genera o schimbare pozitivă în comunitate, dovedind că, deşi sunt mici ca vârstă, ştiu să fie responsabili atunci când fac o alegere .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*