Elev de nota 10 la Bacalaureat, premiat de Primăria Medgidia

Cristian Ștefan Avram, elevul care a obținut media 10 la Bacalaureat. FOTO Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia a premiat miercuri, 14 iulie, excelența!

Cristian Ștefan Avram, elev al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din localitatea Medgidia a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și a fost premiat de Primăria Municipiului Medgidia.

Într-un un an școlar dificil, caracterizat prin incertitudine și provocări, Ștefan a demonstrat că prin muncă și seriozitate, totul este posibil.

„Felicitări pentru această reușită și mult succes în continuare! Medgidia se mândrește cu tine!”, i-au transmis reprezentanţii instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*