Educația și siguranța copiilor, o prioritate a Poliției Locale

Educația și siguranța copiilor, o prioritate a Poliției Locale

În data de 5 octombrie, Primăria municipiului Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Asociaţia de Psihologie şi Siguranţă Rutieră „PsihotrafiQ și Universitatea Ovidius Constanța prin Facultatea de Drept și Științe Administrative, specializarea Poliție Locală au marcat Ziua Internațională a Educației prin desfășurarea unor activități preventiv educative.

Scopul activităților este unul comun, de creștere a gradului de siguranță prin educație, astfel încât elevii să se poată deplasa în bune condiții către și de la unitatea de învățământ.
Totodată, elevii trebuie să cunoască şi să aplice reguli minimale de circulaţie în calitate de participant la trafic ( pieton, skateroller sau biciclist).
Pentru a evita evenimentele neplăcute, recomandăm șoferilor să adopte o conduită preventivă prin atenție sporită și reducerea vitezei în apropierea locațiilor de învățământ pentru creșterea siguranței rutiere, iar elevilor să se asigure înainte de a traversa.
Factorii implicați mulțumesc cadrelor didactice și reprezentanților unităților școlare pentru sprijinul acordat activităților preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*