Ediția de primăvară a Târgului de Turism “Vacanța” debutează la Constanța pe 22 martie. Hai să-ți cumperi vacanțe mai ieftine!

Târgul de Turism "vacanța" începe la Constanța
Târgul de Turism "Vacanța" începe la Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), organizează, în perioada 22 – 25 martie 2018, ediția a XI-a a Târgului de Turism „VACANȚA” Constanța,  cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.

“Suntem preocupaţi, permanent, să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport”, spun organizatorii.

În cadrul celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Turism “Vacanţa” Constanţa 2018, constănțenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte pentru perioada Sărbătorilor de Paște și  1 Mai și, nu în ultimul rând, oferte  de tip Early Booking pentru vacanța de vară 2018.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2018 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu din Dobrogea destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Centrului Expoziţional Constanța, vor mai avea loc: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2018 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Structura companiilor expozante

-agenţii de turism din România și Bulgaria: 6

-unități de cazare:  5

-asociații de dezvoltare și promovare a turismului/ centre de promovare: 3

-companii transport: 3

-parcuri de aventură : 1

-unitate bancară cu pachete speciale pentru turiști și firmele HORECA : 1

-firmă de pază și protecție cu servicii specializate pentru firmele HORECA – 1

Programul târgului de turism

Joi – sâmbătă 10:00 – 19:00, duminică 10:00 – 16:00

Deschiderea oficială a Târgului de Turism VACANŢA Constanța 2018 are loc Joi, 22 martie, ora 11:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*