Camera de Comerț Constanța școlește viitorii manageri din turism

Sediul CCINA Constanța. FOTO Google Maps
Sediul CCINA Constanța. FOTO Google Maps

Fie că vrei să dezvolți o afacere în turism sau să-ți promovezi afacerea existentă, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) are un pachet nou de cursuri pentru “Manager în activitatea de turism”

Cursul este autorizat in conditiile OG 129/2000 republicata, are o durata de 720 ore ( din care 180 ore teorie si 540 instr practica) si dupa examenul de absolvire, cursantilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel national.

IMPORTANT! Cursul este necesar persoanelor care doresc obtinerea BREVETULUI DE TURISM, chiar si absolventilor cu examen de licenţă al unei facultăţi acreditate cu specializare turism, in conformitate cu Ordinul 65/2013.

Locul de desfasurare: sediul C.C.I.N.A. Constanta, b-dul Al. Lapusneanu, nr. 185A. Perioada estimata de desfasurare a cursului: februarie – mai 2017. Observatie – Pregatirea teoretica este doar 2 zile pe saptamana!

Relatii si inscrieri: Carmen Grigor si Dumitra Brun, tel 0241/619854, int 225/235, mobil: 0723/430256, respectiv 0734/885017, e-mail: dumitra.brun@ccina.ro; carmen.grigor@ccina.ro sau la sediul nostru din B-dul. Alexandru Lapusneanu Nr.185 A, biroul 3 parter. Va rugam sa ne transmiteti confirmarea dumneavoastra de participare pe fax 0241/619454 sau e-mail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*